ساپورت

بهترین

ساپورت

بهترین

به دانه و خواص آن

به دانه و خواص آن

به دانه سرفه،به دانه بارداری،به دانه سرماخوردگی،به دانه در بارداری،به دانه و بارداری

بیشتر مادر بزرگها زمانی که سرفه می کنیم به ما می گویند از به دانه استفاده کنیم .

لازم به ذکر است که به دانه برای درمان سرفه و گرفتگی صدا مفید می باشد.

به دانه،خواص به دانه
خواص به دانه را بشناسید

در واقع داخل میوه‌ی به دانه‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره وجود دارد. لازم به ذکر است بدانید که این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ

(لعاب) هستند و حدود 20 تا 22 درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل می‌ گردد.

بهتر است بدانید که دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش به جایی دارد.

 گفتنی است که به علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن

موها استفاده می‌ گردد. البته یکی دیگر از موارد مصرف لعاب دانه «به» آهار دادن پارچه‌های گران‌قیمت می باشد.

قابل ذکر است که به دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی امی باشد.

می توانید از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت های دهان استفاده نماید.

جالب است بدانید که لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید.

به دانه،خواص به دانه

گفتنی است که لعاب موجود در به دانه به رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می نماید.

جالب است بدانیدکه به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد. از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C

است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند. درواقع زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد.

قابل ذکر است که به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند. و جالب است بدانید که به دانه برای درمان زخم معده مفید است، یبوست و

اسهال را رفع می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن می باشد.

لازم به ذکر است که  به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است. سرطان اغلب در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید. به

دانه حاوی آنتی اکسیدان های ویژ]ه ای است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می نماید.
به دانه،خواص به دانه

طرز استفاده از به دانه را بدانید

لازم به ذکر است که برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید.

و نیز  می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید.

 جوشانده‌ی دانه به: 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌ قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید.

نکته: دانه‌ی به را هرگز نجوید

به دانه،خواص به دانه

به دانه را در زمان سرفه کردن حتما استفاده کنید تا گلوی شما نرم شود.

به دانه و خواص آن

مطالب مرتبط:

خواص برگ به

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.